Η καλύτερη ζύμη για τα χριστουγεννιάτικα γούρια και στολίδια πιστεύω οτι είναι η εξής:
ΥΛΙΚΑ:
1 κούπα μαγειρική σόδα
1/2 κούπα κορν φλάουρ
3/4 της κούπας νερό
Θα βάλουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα σε μεσαία θερμοκρασία.
Θα ανακατέψουμε μέχρι αυτό το υγρό ν' αρχίσει να σφίγγει και να γίνεται μια μπάλα μέσα στην κατσαρόλα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο blog http://lamproukam.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html
Το αποτέλεσμα είναι αυτό!Γίνονται κατάλευκα!!
Τα βάψαμε με τέμπερες και ρίξαμε χρυσόσκονη.Περάσαμε κορδέλες,χάντρες και έτοιμα.
Επίσης κόψαμε στεφανάκια σε κόκκινο χρώμα και πράσινο καρό
και φτιάξαμε μπάλες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας!!
7 σχόλια:
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΣΑΣ!!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ.....ΘΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!!!!
Πραγματικά πολύ όμορφα τα στολιδάκια σας!
Πολύ ωραία βγαίνουν. Μοιάζουν σαν φαγώσιμα. Εγώ έκανα τα ίδια με πηλό αλλά σε στολίδι!!!
τέλειαααα !!!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΥΗ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
Πολύ όμορφα τα γούρια σας!!
Πολύ όμορφα τα γούρια σας!!
Δημοσίευση σχολίου